Andreas

Ik ben Andréas Lefevre, sinds 2016 oprichter en eigenaar van ‘Meester Andreas’, ‘Scriptiesteun’ en ‘Grow Bright’. Vanaf 2011 ben ik werkzaam in het onderwijs en heb zo’n beetje alle facetten daarvan gezien. Denk aan het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het mbo. In de jaren ben ik gecertificeerd om o.a. gymles, programma’s als ‘JaMaRa rekenen’ en Taal in Blokjes en de ‘Ik leer Leren-training’ te geven. Daarbij heb ik ook de opleiding tot jeugd- en gezinscoach behaald.

Ik heb affiniteit met het lesgeven aan kinderen met (gedrags-)stoornissen zoals autisme, angsten, agressie en AD(H)D. Ik word daarom ingehuurd door het (SWV) samenwerkingsverband en het (HIT) Heliomare Interventie Team om deze te ondersteunen. Waar nodig geef ik ook thuisonderwijs, voor kinderen die om welke reden dan ook niet naar school kunnen.

Ik mag leiding geven aan een geweldig team van ongeveer 10 docenten. Omdat de praktijken zo goed lopen kan ik het zo goed als loslaten en mij nu richten op ondernemers die ook een praktijk willen beginnen, of al een praktijk hebben maar vastlopen. Ik vind het geweldig om deze verder te helpen. Ik geef graag mijn passie door! Daarnaast blijf ik mij natuurlijk bezighouden met het coachen van kinderen, ouders en ondernemers.

 

 

 

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?